Websites & Webdesign - Webwinkels - Zoekmachine optimalisatie (SEO) - Advertising

Een nieuwe website & webdesign

Ontwikkeling websites

Voornamelijk door de komst van Google is het voor internetgebruikers een stuk gemakkelijker geworden informatie, producten, diensten en nog veel meer op het internet te vinden. Een duidelijke en bij-de-tijdse website is dan ook een vereiste om bezoekers en klanten voor uw producten of diensten te interesseren. Het negatieve effect van een verouderde of slecht bijgehouden website wordt dan ook nog steeds onderschat.

Creative Moon levert diensten op gebied van website ontwikkeling, website-onderhoud en webdesign die eraan bijdragen dat klanten de weg naar u kunnen vinden.

Werkwijze

Alle ontwerp-, ontwikkel- en marketing activiteiten worden voorafgegaan door een orienterend gesprek; wat zijn uw wensen en eisen voor uw nieuwe website en wat kan Creative Moon hierin voor u betekenen. Met een klein onderzoek (dat al start in het orienterende gesprek) analyseert Creative Moon uw branche/markt en worden actieve spelers in uw markt bekeken zodat wij een website ontwikkelen die de concurrentie op het internet kan aangaan en focust op uw doelgroep.

Bent u benieuwd naar de webdesign-stijl van Creative Moon, of wilt u graag wat voorbeelden van ontwikkelde websites zien? Neem dan een kijkje in de Website Portfolio

Creative Moon gebruikt de volgende technieken

- Voornamelijk HTML, PHP al dan niet gecombineerd met databases (SQL)
- Photoshop
- Illustrator
- Flash
- AJAX & Spry
- Javascript
- Diverser open-source technieken