Websites & Webdesign - Webwinkels - Zoekmachine optimalisatie (SEO) - Advertising

E-commerce, Webwinkels en Bestelsystemen

Eenvoudig te beheren webwinkels

Met de groeiende markt voor het online winkelen op internet is een overzichtelijke en trendy webwinkel een perfecte manier om juist die doelgroep te bereiken die niet bij u in de winkel komt. Met steeds beter en veiliger wordende online-betaalmogelijkheden lijkt online shoppen de trend van de toekomst te worden. Nú is het moment daarin mee te gaan en uw omzet te vergroten.

Naast het ontwerp van de website kan Creative Moon ook het systeem voor de webwinkel verzorgen. Door gebruik te maken van eigen ontwikkelde systemen is het mogelijk om bestelsystemen en webshops met geavanceerde zoekmogelijkheden aan te bieden. Daarnaast kan Creative Moon ook de nodige werkzaamheden verrichten om OpenSource webwinkel systemen als Joomla & Virtuemart in werking te stellen.

Functionaliteit standaard webwinkels

- Een eigen beheer-pagina met login-code
- Categorien -> Categorien structuur
- Categorien -> Producten
- Zelf toevoegen/wijzigen van categorien en producten
- Afbeeldingen zelf toevoegen
- Winkelwagen en diverse bestelmogelijkheden (instelbare verzendkosten)

Ook voor een geavanceerd systeem

Wanneer u een website met geavanceerd bestelsysteem wenst, kan Creative Moon ook hierin oplossingen bieden. Voor specifieke markten zoals bijvoorbeeld de automotive branche, is vaak een zoeksysteem op automerk, model en bouwjaar gewenst. Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde website-systemen kan Creative Moon tegen gunstige tarieven, geavanceerde website-systemen leveren die precies aansluiten op uw producten of diensten. Voor meer informatie over een speciaal website-systeem kunt u telefonisch of via e-mail contact met op opnemen.