Websites & Webdesign - Webwinkels - Zoekmachine optimalisatie (SEO) - Advertising

Hoger scoren in zoekmachines

1. Website analyse

Daar Google verreweg de meest gebruikte zoekmachine van het moment is, kunt u met een goede vindbaarheid in Google een groot aantal bezoekers naar uw website halen. Omdat de vindbaarheid van uw website bij hele algemene zoektermen moeilijk te beinvloeden is, is het belangrijk eerst te bepalen in welke context uw website gevonden moet worden. Creative Moon zal daarom altijd eerst een analyse maken van uw doelgroep en hieruit vervolgens de meest ideale context distilleren.

2. Herindeling website

Na de analyse wordt de gevonden context in de structuur en inhoud van uw website toegepast. Omdat zoekmachines in staat zijn de structuur en inhoud van uw website te lezen en te beoordelen, ontstaat hier de basis voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.

3. Extra promotie

Na herindeling van de website is het een kwestie van tijd eer uw site wordt opgenomen in zoekmachines als Google, Yahoo, Ilse e.d.
Naast het gevonden worden in het zogenaamde organische gedeelte van Google, wordt er vaak ook een betaalde campagne gestart om extra bezoekers naar de website te krijgen. Ook hierin kan Creative Moon u adviseren en begeleiden. Zie voor meer informatie: Google-campagnes.

Wenst u meer informatie of bent u benieuwd of Creative Moon uw positie in zoekmachines kan verbeteren, neem dan contact met ons op via het contactformulier.